Marga Antón, edil de Cultura, ha presentat aquest matí la nova programació del Gran Teatre d’Elx, compresa entre març i juny de 2021. Antón ha afirmat que “el nostre objectiu és oferir la millor programació amb les mesures de seguirdad exhaustives i continuar amb el suport al sector cultural”.

Entre les principals representacions en l’àmbit del teatre i les arts escèniques destaquen Nuria Espert amb l’obra ‘Romancero gitano’; Juan Diego Botto amb ‘Una noche sin luna’;  Javier Gutiérrez amb ‘Los principiantes’ o Joaquín Reyes con ‘¡Festejen la broma!’.

A més, es recuperen les obres de teatre ajornades per les condicions derivades de la situació sanitària com ‘Las cosas que sé que son verdad’ de Verónica Forqué; ‘Don quijote de los infiernos’ de Atrote Teatro i ‘El perro del hortelano’ de Emma Lobo.

En la secció de Teatre musical familiar s’estrenarà ‘¡Un poco loco!, el nou musical tribute a coco’; ‘Sim saladín la pandilla de drilo i ‘Mulán’ el musical. En l’àrea de dansa es reprendrà X Festival Abril en dansa.

En l’àmbit musical actuaran Miguel Poveda, estrela del flamenc, l’Orquestra simfònica d’Elx amb el concert d’abonament III, el pianista il·licità Francisco José Garcí Verdú o Diana Navarro, entre altres.

La regidora de Cultura ha explicat que “sempre busquem dins de les diferents disciplines trobar la manera d’agradar a tots els ciutadans perquè vegen les seues preferències reflectides en la programació”.

Marga Antón ha destacadao que “des de la regidoria de Cultura sempre posem el focus a seguir amb el suport al sector cultural no cancel·lant mai res, sinó ajornant les estrenes arribat el cas que per raons de la pandèmia ens vegem obligats a tancar els espais escènics”. A més, ha recordat que la cultura és segura i ha convidat a tota la població a gaudir de la programació en el Gran Teatre d’Elx.