Helie Memorial.  Premio Local

Helie Memorial. Premio Local

El jurat del Concurs de Fotografia Helie Memorial, ha donat a conéixer les fotografies guanyadores de la huitena edició d’aquest certamen fotogràfic que organitzen la família Salguero Salas, l’Agrupació Fotogràfica de Villena i la Casa de la Cultura.
Després quatre hores de deliberacions examinant les sis-centes setanta-una fotografies que enguany han participat en el certamen el jurat compost, com sempre, per importants personalitats de la fotografia actual, com ho són Ricardo Cases, Katy Gómez i Valent Verd, ha determinat atorgar els següents premis: 
Premi especial “Millor Participant Local” dotat amb 500€ a: “RunRun de records” d’Antonio Muñoz Ugeda, de Villena.
Premi especial “Millor Participant des de l’estranger” dotat amb 500 € a: “Mira’m-Escolta’m” de Soraya Agulló de Singapur. 
Tercer Premi dotat amb 500€ : “Pasdoble” d’Ana Ortuño Candela de Múrcia
Segon Premi dotat amb 1000€ : “Sense títol”, de Ezequiel Bluvstein de Buenos Aires (l’Argentina)
Primer Premi dotat amb 2500€ : “Sense Títol 2”, d’Alfredo Aguilar Rubio, de Granada
El lliurament de premis tindrà lloc divendres que ve 15 de març a les 20.30 hores en el saló d’actes de la Casa de la Cultura de Villena. A l’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició, està prevista l’assistència del Secretari Autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona.

Helie Memorial.  Premio Internacional

Helie Memorial. Premio Internacional

Previ a l’acte de lliurament de premis, i atés que el tema del concurs estava dedicat a la dona i la música, tindrà lloc un concert de la cantant flamenca Carmen Cortés que vindrà acompanyada de la balladora Irene Ávila i els guitarristes Jorge Garay i Dani Carrión, aquest últim nascut a Villena i resident a Sevilla. Després del concert i el posterior lliurament de premis, tindrà lloc la inauguració de l’exposició del certamen, en la qual s’exhibeixen, a més dels treballs premiats, les més de cinquanta fotografies seleccionades pel jurat per a compondre l’exposició. També, podrà contemplar-se durant l’exposició, la col·lecció d’obres dels membres del jurat que la família Salguero Salas, ha anat adquirint al lardod’aquests huit anys i que seran subhastades juntament amb les fotografies premiades, quan el concurs aconseguisca els deu anys de vida. La recaptació obtinguda amb la subhasta d’aquesta col·lecció fotogràfica, serà destinada a una entitat benèfica de lluita contra el càncer. 
L’exposició podrà ser visitada des del mateix dia 15 de març fins al 7 d’abril en horari de 18 a 21 hores.

Helie Memorial. 1º Premio

Helie Memorial. 1º Premio

Helie Memorial. 2º Premio

Helie Memorial. 2º Premio

Helie Memorial. 3º Premio

Helie Memorial. 3º Premio