El Castell de Santa Bàrbara, presenta com un dels plats forts dins de la seua programació estival, l’actuació del grup alacantí Mailers, en la Plaça d’Armes, el dijous 18 de juliol a les 21.30.

Mailers comença la seua marxa l’any 2012 format per músics provinents d’altres projectes. La formació actual és: Anabel García (veu), Carlos Gómez (bateria), Josu García (guitarra) i David Arenas (baix).

Llancen el seu primer disc “Matèria” al novembre de 2012 al mateix temps que el videoclip del seu primer single “Matèria”, quedant finalista del FIVECC. El grup comença ràpidament a sonar en mitjans com a Sol Música, MTV, NEOX, Ràdio 3, Ràdio Galega, TVE… El disc entra en la llista oficial de discos més venuts de Promusicae.

Mailers suposa un gir en la manera d’enfocar la música dels seus components i la continuïtat d’un viatge que parteix d’un concepte més pur, amb nous sons, influències i visions, una nova “matèria” en procés…

A l’octubre de 2015, llancen el seu segon treball «Macondo», treball coproducido per Mailers, Raúl de Lara i Lucca Petricca. Durant la gira de presentació d’aquest treball, van compartir escenari amb Vetusta Morla, Izal, Macaco, Second …

Al novembre de 2017, llancen el seu tercer disc, «Humans», que representa el traç més orgànic i acústic de la formació. Once noves cançons en les quals preserven la naturalitat creativa i la fluïdesa interpretativa. L’àlbum dibuixa registres molt directes i pròxims, de tonalitat pop i rock, cançons acústiques, ampliant així la gamma sonora més elèctrica dels seus anteriors treballs.

Ha sigut a l’abril d’aquest mateix any, quan la banda ha llançat el seu últim treball d’estudi «Mailers & Classic Sextet, més humans», format per la reedició de «Humans» i un DVD en concert directe amb un sextet de música clàssica. Aquest treball serà candidatura als premie Grammy.

El concert del dijous 18 de juliol és gratuït i limitat a l’aforament.

Amb aquest motiu el Castell romandrà obert fins a les 23.45 hores. Com sempre, recordem als usuaris que es recomana l’accés pel servei d’ascensors i és possible que puga donar-se restricció de trànsit per a vehicles particulars en l’accés .No obstant això, per a aquest dia, la Concejalia de Cultura ha previst un servei especial ininterromput cada 10 minuts de bus llançadora des de les 19.00 h. fins a les 24.00 h. amb parada davant la porta Principal de l’Hospital Perpetuo Socorreo