El grup de heavy metall eldense, Excalibur, compleix 35 anys i per a celebrar-ho, el pròxim 26 de gener, realitzarà un concert en el Teatre Castelar d’Elda on es commemorarà la reedició del seu primer àlbum ‘Generació Maleïda’.

L’esdeveniment comptarà amb artistes convidats i moltes sorpreses, tal com ha anunciat el teclista del grup: “Hi haurà un xou de 2 hores en el qual el protagonista serà el nostre àlbum ‘Generació Maleïda’ que compleix 30 anys”. A més, l’acte comptarà amb artistes convidats com José Andrea de Mago de Oz, Silvia, cantant del grup Teló o el cantant de Luxúria Óscar Sancho, és a dir, “grans espases” del heavy espanyol, com els ha definit el teclista de Excalibur. “La gala va a ser impressionant, d’allò més gros que es pot fer ací”, ha comentat Vicen.

Així mateix, els interessats poden comprar les entrades en Sonorama a partir d’avui a un preu de 8 euros. També podran adquirir-les en taquilla per 10 euros i els menors d’edat poden aconseguir-les per 5 euros, tant de forma anticipada com en taquilles. “És una bona oportunitat per a ajuntar a diverses generacions en un concert de rock”, ha assenyalat Vicen.

A més d’aquest concert, el grup ha reeditat el disc al que també han afegit dues cançons noves, que no van ser incloses en la primera edició del cd de l’any 1987. Aquests temes són ‘Detenir el temps’ i ‘Les ordas del rock’. “El disc li dóna un plus a l’antic i per al tema del col·leccionisme és molt interessant”, ha explicat Folgado, a la baixa de Excalibur, informant que “al gener eixirà una edició del disc en vinil i una altra de col·leccionista de color roja limitada”.

El grup està molt il·lusionat per actuar en la seua ciutat natal: “Esperem que el poble d’Elda no ens falle”, ha manifestat el teclista.