Arriba a Elx el millor tribut a David Bowie que pugues imaginar. El 20 de novembre viatjarem fins a Mart des del Escorxador amb un concert increïble a càrrec de Mookie Stardust. Banda composta per a l’ocasió per músics d’Elx d’àmplia trajectòria: Rafa Fenoll (Amalgama, Mookie Blaylock, El Gos Assiri), Elías Martínez (Narcolèpsia, El Gos Assiri), Javi Torà (Amalgama, Mookie Blaylock), Roberto Ropero (Miranda Warning), Antonio Romero (Miranda Warning), Lluís Martinez (Isora), Carlos Cassinello (Grvpa, Disorder) i Jorge Bienvenido (Narcolèpsia) que versionaren, una especial selecció de cançons pertanyents la més emblemàtiques etapes del cameleónico home estrela, un dels artistes més grans de tots els temps. Un xou emocionant, amb temes elèctrics i acústics, que no pot passar desapercebut per a tot el que s’haja sentit fascinat alguna vegada per la música de David Bowie.

David Robert Jones, més conegut com a David Bowie, va deixar aquest pla físic fa 5 anys, però la seua increïble obra ens continua acompanyant. I és que David Bowie va ser molt més que una estavella pop. Adorat en vida i enyorat en la seua immortalitat, David Bowie és una eterna icona que ha va deixar una profunda petjada en la cultura contemporània del nostre temps. Més enllà de les cançons que han perdurat en l’imaginari universal, i de la seua capacitat per a experimentar i intuir nous camins en la música, Bowie ha sigut un creador la influència del qual segueix present en la nostra vida tant en el musical com en l’estètic.

«Bowie Tribut» és un moviment pioner a la ciutat d’Elx, i a la província d’Alacant, promogut per Estela Saura, Elías Martínez i Rafa Fenoll, grans admiradors de l’obra artística del duc blanc. Un irrepetible homenatge a la vida i obra del gran David Bowie il·lustrat amb les cançons més mítiques de l’artista, que sonaran en directe sobre l’escenari del Escorxador en una nit única.

Entrades a la venda en https://www.instanticket.es/mookie-stardust,-presenta-homenaje-a-david-bowie/?id=201121mookie

Xarxes Socials

Facebook

https://www.facebook.com/MookieStardust/

Instagram

https://www.instagram.com/mookiestardust/

Twitter