El grup musical “Uña y Carne”, nascut a l’empara de Uniacords, la central de continguts creatius de la consultora de comunicació Grupoidex, ha signat amb Warner Music un acord segons el qual la multinacional distribuirà digitalment el primer treball del duo en l’àmbit nacional i internacional.

El projecte, que serà presentat i llançat el pròxim 11 de juny, estarà disponible en les principals plataformes digitals com Spotify, Apple Music, Amazon Music, Deezer o Tidal.

“Uña y carne” és el nou projecte de Carlos Salado, músic i director que va aconseguir notorietat com a creador de “Criando Ratas”, llargmetratge de referència dins del denominat “cinema neo-quinqui”, i que posteriorment ha col·laborat amb personalitats del món musical com Yung Beef o El Langui.

Treballant al costat del vocalista Antonio Clavería, Salado ha donat forma ara a un nou grup musical que es proposa recuperar la rumba urbana a través d’un projecte transmèdia que combina música i ficció per a remoure consciències i establir línies de debat amb la societat.

Segons el mateix Carlos Salado: “ens il·lusiona poder en aquesta ocasió fer arribar la nostra música i el nostre univers a molta més gent. També ens emociona especialment el fet que s’haja valorat un projecte construït entorn d’un estil de música que ens apassiona i que encara té molt a aportar. Estem desitjant que tothom ho descobrisca i puga gaudir del nostre treball”.

Miguel Quintanilla, CEO de Uniacords, valora així l’acord establit: “que una signatura com Warner Music done suport a aquest projecte és un gran impuls i assegura la seua visibilitat a nivell internacional. És una cosa que motiva a tot el nostre equip i ens impulsa a continuar desenvolupant continguts d’interés i rellevància”.

Per part seua, Rubén Ferrández, director general de Grupoidex, manifesta que aquesta aliança “ja ha començat a donar molt bons resultats” i destaca l’èxit que està tenint el llançament del single ‘Pasa el Canutito’de la mà de Warner “estem molt contents amb el gran acolliment que està tenint aquest primer tema de “Uña y carne”.

Els detalls sobre el primer treball de “Uña y carne” es donaran a conéixer el pròxim 11 de juny.