El Grup Starlite, expert dinamitzador de destins amb alt impacte econòmic, líder en la creació de festivals i experiències culturals, audiovisuals, gastronòmiques, socials i empresarials, ha anunciat en FITUR, la reconeguda Fira de Turisme internacional, la seua adhesió a la Plaça de Bous d’Alacant, gestionada per Esdeveniments Mare Nostrum, dins de la seua aposta per la Comunitat Valenciana per a aquest 2024.

Això és possible a través de la unió de Starlite amb La Música Mola, empresa jove amb experiència en esdeveniments musicals de gran format, amb la intenció de dinamitzar i potenciar aquest espai multitarget, que ja és un dels punts neuràlgics dels principals esdeveniments musicals i d’oci a Alacant, i ascendir-ho a escala nacional, com és el cas d’Andalusia i Madrid, entre altres.

Després de la seua àmplia experiència en grans festivals internacionals i el domini de l’entorn musical, el Grup Starlite ha anunciat que donarà suport i suport a la Plaça de Bous mitjançant diversos concerts notoris en un espai únic i singular, al qual se suma la implementació de zones gastronòmiques com a valor afegit del grup.

“Som dinamitzadors de destí i generadors de contingut, i el nostre expertise és crear experiències al voltant d’activitats culturals, empresarials i socials. Considerem que la Plaça de Bous és un punt estratègic que es pot dinamitzar moltíssim i on aportarem el nostre ADN de contingut experiencial”, assenyala Sandra García-Sanjuán, cofundadora del grup Starlite.

A llarg termini, es potenciarà ampliar l’oferta amb nous continguts i categories de diversa índole amb els quals donar un plus de noves experiències, convertint a aquest recinte i a tota la ciutat d’Alacant en un punt de referència en tota Espanya.