El cicle Dilluns amb Jazz aposta fort per a oferir el millor jazz al públic denier alhora que es consolida gràcies a la creixent assistència d’aficionats. Amb un programa d’un concert mensual, que s’estendrà fins al mes de maig, Dilluns amb Jazz és una iniciativa que s’ha vist ràpidament recolzada pels molts aficionats amb què compta el jazz a Dénia i els voltants, gràcies a una programació de primera línia tant nacional com internacional que està donant als amants d’aquesta música l’oportunitat d’assistir a concerts fora de la temporada estival, en la qual el Festival de Jazz de Dénia prendrà el relleu en la programació.

Els aficionats tenen una cita ineludible dilluns que ve, 14 de març, a les 20 hores, a la Casa de Cultura, ja que Dilluns amb Jazz presenta en concert a un dels guitarristes més importants i reconeguts del món, el nord-americà Howard Alden, que iniciarà la seua gira espanyola a Dénia.

Alden compta amb un impressionant currículum del qual podrien destacar-se enregistraments i concerts amb grans del jazz com Benny Carter, Clark Terry, Woody Herman i una llarguíssima llista, així com l’autoria de la banda sonora de la pel·lícula de Woody Allen Acords i desacords (Sweet and Lowdown, 1999)un film en què la guitarra d’Alden té un protagonisme absolut.

Així mateix, ha sigut director artístic del Festival de jazz de Newport, ha actuat en els cinc continents, compta amb una discografia de més de 300 àlbums i gran quantitat de premis i guardons, entre ells el de millor guitarrista de l’any 2003 per l’American Guitar Society o el reconeixement d’estar entre els 75 millors guitarristes del món d’acord amb la mítica publicació jazzística DownBeat.

En esta ocasió, Alden actuarà acompanyat pel quintet coliderat pel trombonista californià Dan  Barrett i el saxofonista alcoià, encara que ja denier d’adopció, Enric Peidro.

Les entrades al concert ja estan a la venda en  https://www.notikumi.com. També es podran adquirir el mateix dilluns 14, una hora abans de l’inici de l’actuació.