La responsable de la regidoria de Polítiques de Majors de l’Ajuntament d’Elx, Puri Vives, ha informat sobre la primera edició del Concurs de Relats i Pintura ‘Records d’Estiu’, amb la finalitat de donar a conéixer el talent dels majors del municipi.

‘Records d’Estiu’ és un repte llançat a la població amb més de seixanta anys, empadronada a Elx i l’objectiu principal dels quals és el desenvolupament de les habilitats cognitives en la “realització d’un relat curt o d’una obra pictòrica que descriguen una situació o esdeveniment esdevingut en el període estival”, ha explicat l’edil, afegint que els participants podran entregar els seus treballs des del 10 d’agost fins al 10 de setembre de 2020.

En concret, en la modalitat de relats curts, aquests hauran de ser inèdits, sota pseudònim i de 1.000 a 1.500 paraules títol inclusivament. En el cas de les pintures, estan hauran de ser originals, sense signatura ni marc i tindre una grandària A3 (297 x 420 mm). En tots dos casos, els interessats podran presentar una única obra.

Per a més detalls sobre la forma de presentació o davant qualsevol dubte, Vives ha animat a consultar les bases en la web municipal o a contactar amb la pròpia regidoria, i ha cridat “a concórrer en aquest entranyable certamen que pretén posar en valor els coneixements narratius i artístics dels majors il·licitans”.