Mar Ezcurra, regidor de Cultura i Joventut, i el jove oriolà Nazario Sampere, han presentat hui la primera edició de “Orihuela Music Fest”, un festival de música en el qual actuaran joves artistes del municipi.

Es tracta de 6 concerts que se celebraran en el Teatre Circ Atanasio Die d’Oriola i en el qual actuaran “Esta herida es mía” i “La cochera” el dimecres 23 de juny, “Dunaviva” i “Paula O” el divendres 25 de juny i “La senda” i “Aixa” el divendres 2 de juliol.

Tots els concerts seran gratuïts per al públic assistent i el caixet dels grups musicals els ha assumits la Societat Municipal Orihuela Cultural a proposta de la regidoria de Cultura i Joventut.

“És una oportunitat per a aquests joves oriolans de tocar a la seua ciutat, en el Teatre Circ Atanasio Die, donar-se a conéixer i fer-se un buit dins de la programació cultural i d’oci del municipi”, ha assenyalat l’edil de Cultura i Joventut.

Nazario Sampere, representant de l’empresa Panoramax, ha sigut l’encarregat de gestionar la programació de concerts que conformen aquest festival comptant amb grups amb gran projecció dins del panorama musical.

“Es tracta de la I edició d’aquest festival que naix amb la pretensió de créixer exponencialment i de convertir-se una cita obligada en el municipi d’Oriola, donant cabuda als molts i importants artistes amb els quals comptem”, ha assegurat Mar Ezcurra.