La primera edició del Mercat Pirata, La Ruta Corsària arriba a Santa Pola, de la mà de les Regidories de Turisme, Cultura i Comerç. Aquest Mercat que pretén “ampliar i complementar l’oferta turística de la vila”, segons ha explicat Samuel Ortiz, edil de Comerç; estarà situat en el Parc Ricardo Banegas, en l’Avinguda Ronda, Platja Lisa.

Des del 8 fins al 12 d’agost els veïns podran gaudir d’activitats diferents, “sense haver d’estar desplaçant-se al centre”, ha subratllat Mercedes Landa, Regidora de Turisme, “realitzar alguna cosa en Platja Lisa és una molt bona notícia, aquests esdeveniments sempre enriqueixen el municipi, i a més estem segurs que va a ser divertida i a va agradar molt”.

El Mercat, a més, fomentarà la història i cultura pirata de Santa Pola, Ana Antón, edil de Cultura, ha explicat que “estem recol·lectant contes i històries relacionades amb la localitat, aquest tipus d’activitats són molt interessants, a més de tenir un caràcter lúdic i cultural. Ara en la zona de Platja Lisa hi ha més gent i esperem que vinguen a gaudir del Mercat, però també que vingen d’altres zones del poble.”

Amb la finalitat de dinamitzar el municipi, hem programat una fira temàtica localitzada en Platja Lisa, coordinada amb l’Associació de Veïns de Platja Lisa i Tamarit. Esperem que cada vegada siga més gran, més participativa”, ha expressat Samuel Ortiz. En el primer Mercat Pirata hi haurà activitats per a tots els públics, des de mercats ambulants, artesanies fins a jocs lúdics. Estarà situat en el Parc Ricardo Banegas fins al 12 d’agost, en horari de 18:00 a 01:00 hores.

Inauguració hui dimecres 8 a les 20:00 hores.