El IAC Juan Gil-Albert inaugura l’exposició itinerant “José Estruch. Vida i teatre” que torna a Alacant, ara en el Teatre Arniches

El IAC Juan Gil-Albert inaugura l’exposició itinerant “José Estruch. Vida i teatre” que torna a Alacant, ara en el Teatre Arniches

El IAC Juan Gil-Albert segueix amb la itinerància de la seua exposició José Estruch. Vida i teatre que dos anys després del seu muntatge i inici torna a Alacant, ara al Teatre Arniches on s’inaugura el 2 de novembre a les 19:00 hores i podrà visitar-se fins al 15 de gener de 2019, dues hores abans que cada funció.

Inaugurada a l’octubre de 2016, amb motiu del centenari del naixement d’Estruch Alacant, 1904 – Madrid, 1990), llavors en el Teatre Principal d’Alacant on va romandre sis mesos, l’exposició ha realitzat durant més d’any i mitjà un itinerari per la província que li ha portat per vestíbuls de teatres i casa de cultures de Monòver, Petrer, Alcoi, Guardamar, Sant Joan, Elx, La Vila Joiosa, Dénia, Calp, Beniarbeig i Asp.

En aquesta ocasió coincidirà al principi amb la Mostra de Teatre Español d’Autors Contemporanis i també, fins al 19 de novembre, amb una altra exposició del Gil-Albert, la de fons documentals titulada Pepe Estruch. Imatge, veu i paraula en la Casa Bardín, que reuneix una selecció de documents manuscrits i impresos, fotos, filmacions i enregistraments sonors de l’arxiu del dramaturg, així com objectes com el Premi Nacional de Teatre que se li va concedir en 1990 i les maletes dels seus viatges.

La mostra itinerant que podrà veure’s en el Teatre Arniches, les comissàries del qual són Vene Herrero i Juana María Balsalobre, presenta una síntesi biogràfica del director teatral alacantí amb fotografies i breus textos seus que arrepleguen interessants reflexions. Està dissenyada amb panells entrecreuats, configurada perquè ocupe poc espai en els vestíbuls i puga recórrer-se pels espectadors en pocs minuts.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X