Per a Juan Carlos González Abad durant els últims anys els seus interessos principals s’han concentrat en la literatura i la meditació: conciliant totes dues activitats afina la seua mirada, juga amb la seua creativitat i comparteix el seu imaginari amb el món.

La seua trajectòria artística s’inicia amb les arts escèniques, basant la seua formació en el moviment i la creació teatral. Més endavant, el seu bagatge es va enriquir amb el clown, el teatre d’objectes, la fotografia i diverses tècniques narratives: relat, microrelat i un acostament a la novel·la.

Té el blog Caprichos Literarios (caprichosliterarios.wordpress.com) on publica de manera periòdica textos ocasionals.

Aquest 2020 ha publicat el llibre de relats “El indomable imaginario de Sixto Qu”que són “històries originals, de lectura agradable i amb ingredients fantàstics i sorprenents” i que dedica a la seua família. La portada del llibre malament recorda a un senyal de perill d’electrocució ara en una versió més positivista.

Si vols descobrir la màgia d’aquesta col·lecció de relats, aquest llibre el pots comprar en AMAZON al preu de 18,00€ i en versió e-book a 8,00€.