El festival FRESCA! de l’Institut Valencià de Cultura, que se celebra a Muelle12 al port d’Alacant del 17 al 25 d’agost, continua amb la seua programació. El divendres 20 d’agost, a les 20.00 hores, la cita és en FRESCORETA!, la secció de FRESCA! dirigida al públic familiar.

Alicia Garijo, delegada territorial de l’IVC a Alacant, destaca la importància d’oferir al públic familiar propostes que, a més d’entretindre, promoguen missatges positius i estimulen l’educació emocional dels més menuts, des de la creativitat i la diversió, per la qual cosa apunta que: “L’espectacle ‘El Gran Final’ és una proposta fantàstica que reuneix tots els ingredients perquè menuts i grans passen una estona inoblidable”.

La companyia Bucraá Circus està formada per dos pallassos, Pau Palaus i Fernando Villella, que arriben a Alacant amb el seu espectacle ‘El Gran Final’.

Palaus i Villella donen vida als personatges d’aquesta tragicomèdia que basa la seua essència en el retrobament de dos pallassos que van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil. Aquesta guerra interromp l’última funció just abans del gran acte final. El conflicte els obliga a prendre camins separats i no tindre mai més contacte l’un amb l’altre. Ara, després de més de 30 anys, infinits passos, una lluita diària i constant per la supervivència i un cos envellit, quan es retroben, decideixen acabar el seu ‘Gran Final’.

Un homenatge a un dels oficis més bonics i generosos del món: l’ofici de pallasso. Sentir per a crear un diàleg amb l’espectador, des de les emocions, en què sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat en la memòria.

Entrades a la venda en:

https://www.entradas.com/event/bucraa-circus-presenta-el-gran-final-espai-frescoreta-muelle-12-13889525/