L’Institut Valencià de Cultura ofereix teatre familiar en el festival FRESCA! amb la companyia Bucraá Circus

L’Institut Valencià de Cultura ofereix teatre familiar en el festival FRESCA! amb la companyia Bucraá Circus

El festival FRESCA! de l’Institut Valencià de Cultura, que se celebra a Muelle12 al port d’Alacant del 17 al 25 d’agost, continua amb la seua programació. El divendres 20 d’agost, a les 20.00 hores, la cita és en FRESCORETA!, la secció de FRESCA! dirigida al públic familiar.

Alicia Garijo, delegada territorial de l’IVC a Alacant, destaca la importància d’oferir al públic familiar propostes que, a més d’entretindre, promoguen missatges positius i estimulen l’educació emocional dels més menuts, des de la creativitat i la diversió, per la qual cosa apunta que: “L’espectacle ‘El Gran Final’ és una proposta fantàstica que reuneix tots els ingredients perquè menuts i grans passen una estona inoblidable”.

La companyia Bucraá Circus està formada per dos pallassos, Pau Palaus i Fernando Villella, que arriben a Alacant amb el seu espectacle ‘El Gran Final’.

Palaus i Villella donen vida als personatges d’aquesta tragicomèdia que basa la seua essència en el retrobament de dos pallassos que van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil. Aquesta guerra interromp l’última funció just abans del gran acte final. El conflicte els obliga a prendre camins separats i no tindre mai més contacte l’un amb l’altre. Ara, després de més de 30 anys, infinits passos, una lluita diària i constant per la supervivència i un cos envellit, quan es retroben, decideixen acabar el seu ‘Gran Final’.

Un homenatge a un dels oficis més bonics i generosos del món: l’ofici de pallasso. Sentir per a crear un diàleg amb l’espectador, des de les emocions, en què sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat en la memòria.

Entrades a la venda en:

https://www.entradas.com/event/bucraa-circus-presenta-el-gran-final-espai-frescoreta-muelle-12-13889525/

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X