El Institut Valencià de Cultura continua el seu suport a les companyies valencianes i presenta ‘Icària’, de la companyia alcoiana La Dependent aquest divendres a les 20 h.

Alicia Garijo, delegada del IVC a Alacant, ha expressat la seua alegria per rebre a una de les companyies alacantines de referència: “Que les nostres companyies continuen produint espectacles de qualitat i que, malgrat tot el que està succeint, puguem continuar exhibint el seu treball és una gran alegria i un motiu més per a continuar fent costat als nostres artistes”.

‘Icària’, de Pasqual Alapont i dirigida per Pepa Miralles, compte la història de dos homes i una dona que planifiquen el segrest d’un important empresari, donant lloc a una situació grotesca en la qual les escenes delirants se succeeixen a mig camí entre la comèdia i la tragèdia.

Jordi Ballester, Gemma Miralles, Pepe Miravete i Pep Sellés donen vida als personatges d’aquesta trama en la qual res és el que sembla, i en la qual caldrà descobrir què volen en realitat els segrestadors i quin és el passat fosc de la víctima.

La Dependent és una companyia productora i gestora de teatre d’Alcoi que, en els seus més de trenta anys d’història, s’ha mantingut fidel a un projecte teatral que es defineix a cavall entre la tradició i la modernitat, amb una clara voluntat de donar suport a la dramatúrgia valenciana contemporània en valencià.

Entrades a la venda en:

https://www.instanticket.es/#/veure-recinte/Arniches@janto_SAB