L’Institut Valencià de Cultura presenta una oferta refrescant al teatre Arniches per a donar la benvinguda al mes de març amb dues propostes d’impacte.

El divendres 5 de març, Hermanas Picohueso presenten l’espectacle ‘Excalibur y otras historias de animales muertos’, un espectacle de teatre disfressat de programa de televisió en directe, que posa en evidència el pànic i la paranoia que envaeix els humans a conseqüència de diverses epidèmies i altres catàstrofes. Per la seua temàtica, ‘Excalibur y otras historias de animales muertos’ adquireix una especial vigència, a pesar d’haver-se estrenat en 2019.

Hermanas Picohueso continua fidel al seu estil innovador en què mescla la utilització de la tecnologia, els titelles, i una posada en escena original que li ha reportat distincions com la beca DespertaLab 2019 o la nominació als XXV Premis Butaca de Teatre de Catalunya.

Lluki Portas i Diego Ingold signen la direcció artística d’aquesta creació d’Hermanas Picohueso en la qual, a més, formen part del repartiment juntament amb Marc Homar i Gal·la Peire.

Una peça lúdica i esvalotada que, amb el suport dels titelles i un gran desplegament tècnic, analitza les pors mundials i la col·lateralitat dels efectes que tenen, sota l’atenta mirada de l’ovella Dolly, construïda com a documental en temps real sobre l’escenari.

El dissabte 6 de març continua la programació Som Menuts per a públic familiar.

El circ torna a omplir les taules i el ‘cel’ de l’Arniches amb aquesta deliciosa producció de Voël: ‘Ex-libris’, que, per mitjà de l’acrobàcia, la dansa i la poesia, parla dels moments de felicitat inadvertida, de la incomunicació d’una societat tecnològica en què els detalls xicotets passen desapercebuts, dels llibres que esperen ser llegits i que lluiten per sobreviure per a no caure en l’oblit.

Deborah Cobos (Debi) i Jordi Serra utilitzen els fulls dels llibres, el quadre rus, la bola d’equilibri i la música en directe de Marc Sastre per a conduir el públic per aquest recorregut emocional.

La delegada territorial d’IVC a Alacant, Alicia Garijo, comenta que “és una gran satisfacció poder mantindre aquest llistó en la qualitat de l’oferta de l’Arniches i continuar sorprenent tota mena de públics amb peces com aquestes, que ofereixen formats molt originals i entretinguts, i que a més contenen missatges molt necessaris”.

Venda d’entrades:

‘Excalibur y otras historias de animales muertos’:

https://www.instanticket.es/#/ver-recinto/ARNICHES@Janto_SAB

‘Ex-libris’

https://www.instanticket.es/#/detalle/EXLIBRIS@Janto_SAB/ARNICHES