La coneguda banda de jazz clàssic de Nova Orleans, The Bourbon Street Stompers, al costat del gran vocalista Joshua Stewart, de nou van enlluernar als espectadors del Auditori Teulada Moraira, en una nit en el qual aquest espai cultural va començar a viatjar en la seua nova temporada escènica per la cultura més internacional.

Davant una sala repleta, aquesta formació reconeguda com un dels més prestigiosos septets del jazz tradicional i amb 25 anys d’experiència a les seues esquenes, va saber de nou deixar fascinats amb la seua música més genuïna.

Un autèntic viatge sonor pel jazz dels anys 20 i 30 amb molta força i energia, en el qual en aquesta ocasió van estar acompanyats per la potent veu del vocalista d’òpera i jazz, el nord-americà, Joshua Stewart, format en el Curtis Institut de Filadèlfia, la veu del qual i tècnica empastava a la perfecció amb la professionalitat dels Bourbon.

Unes dues hora i mitja de música i espectacle impregnat pel jazz i el swing que va contagiar al públic assistent. Una nit que va oferir també una sorpresa i és que Joshua Stewart va voler homenatjar a la gran soprano, Montserrat Caballé, que moria el dissabte als 85 anys d’edat, dedicant-li a capela una peça molt emotiva davant els aplaudiments dels espectadors.

Els Bourbon van finalitzar amb el públic alçant-se de les seues butaques per a agrair-los la seua fantàstica actuació. Un grup que sempre causa sensació i expectativa entre els seus seguidors que en cada ocasió els acompanyen.

La nova programació escènica seguirà el diumenge, 14 d’octubre, amb el Cicle Operístic 2018 amb “La Flauta Màgica” de W.A. Mozart amb els solistes, cor i orquestra de la companyia lírica Òpera 2011.