Aquest divendres, 23 de setembre en el Espai Blanc, el jove autor petrerense Álvaro Moreno va presentar el seu primer llibre com a escriptor, “Soy cosa mía”, després que fa uns mesos fora l’encarregat d’il·lustrar el poemari de “Palabras en el tiempo” del canari Héctor Milena.
Moreno ha manifestat que “sempre tenia la il·lusió de poder escriure un llibre”, alguna cosa que va començar a forjar fa entorn d’un any per a donar vida a “Soy cosa mía”, “una recopilació de frases i textos, acompanyats d’il·lustracions de la il·lustradora de Petrer, Patricia Beltrán, que actualment està estudiant 2n de Batxillerat d’Arts”, segons ha indicat l’autor.
Respecte a la temàtica de l’obra, l’autor ha explicat que “és una temàtica personal perquè la gent se senta identificada amb les frases que apareixen”, apuntant que una història que es desenvolupa al llarg de 8 capítols.
El llibre ja està a la venda, al preu de 13,30 euros, en l’editorial Autografia.  A més, les persones interessades també podran adquirir-ho en la pròpia presentació, on l’autor i la il·lustradora signaran exemplars.