El Ballet de Moscou celebrarà el seu 30 aniversari amb aquesta meravellosa actuació. «El Lago de los Cisnes» és el títol més recordat, per la seua bellesa i delicadesa, de la gran trilogia musical de Tchaikovsky, que també inclou «El lago de los cisnes» i «La bella dorment» que es representaria diumenge que ve 22 de desembre a les 18 hores a l’Auditori de la Mediterrània de La Nucia.

Ballet de Moscou, la mítica companyia de ballet clàssic que va crear en 1989 la figura de la dansa Timur Fayziez, torna al Auditori de la Mediterrània. En aquest escenari va obrir les actuacions de ballet clàssic l’any d’obertura del Auditori de La Nucia, 2007, actuant amb gran èxit durant set anys consecutius.

El Ballet de Moscou ha actuat en més de 60 països, incloent aquella gira de comiat per Anglaterra, Noruega i Suècia en 1991 del mític ballarí i coreògraf Rudolf Nureyev. A Espanya el Ballet de Moscou ha triomfat en els millors escenaris; en l’estiu de 2019 ha sigut aplaudit per la Reina d’Espanya a Palma on com en anys anteriors ha esgotat les entrades.

Adreça: Timur Fayziev

Música: Pyotr Ilyich Tchaikovsky

 

Entrades: 25 €.

Preu amb descompte: 20 € per a estudiants, Carnet Jove, menors de 16 anys, jubilats i pensionistes.

Preu amb descompte especial per a grups (mínim 20 persones): 19€.

Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània, telèfon: 902 444 300 o fent clic ací.