Aquest divendres 18 de desembre es presenta en la Llibreria 80 Mons el llibre solidari “Todo era Marzo y otros relatos” que ha sigut realitzat per 14 autors i autores alacantins i que serà moderat pel periodista Rogelio Fenoll del diari Informació.

“Todo era Marzo y otros relatos” és una proposta literària que han editat i coordinat els escriptors alacantins Paco Sanguino i Martín Sanz, una obra d’autors i autores que han participat desinteressadament per al desenvolupament d’un llibre de relats que des del sector de la cultura recolze les necessitats socials de les persones i que té per tant l’objectiu d’atendre aquelles sorgides del combat social contra la COVID-19 que afecta el conjunt del planeta.

L’objectiu d’aquest llibre de relats és dedicar el 100% dels fons de la seua venda perquè l’entitat Alicante Gastronómica Solidaria  puga continuar realitzant menús per a totes aquelles famílies afectades per la pandèmia. Un projecte dut a terme per voluntaris del sector de l’hostaleria de la província d’Alacant, amb el qual es pretén atendre les necessitats de menjar de persones de tots els racons de la província havent realitzat més de dos-cents mil menús fins hui.

En l’obra han participat Gerardo Muñoz, Mateo Darrán, José Luis Ferris, Chus Sánchez, Mariano Sánchez Soler, Pedro Nuño de la Rosa, Lola Blasco, Carles Cortés, Luis Leante, Juan Carlos De Manuel, Lliris Picó, Elia Barceló, Pepa Navarro, Paco Sanguino i ha comptat amb la col·laboració artística de Susana Guerrero i el dissenyador Juanjo Hernández.

El llibre estarà aquest divendres en les llibreries de la província d’Alacant al preu de 15 € que destinarà íntegrament al projecte solidari.

La presentació es podrà veure online a partir de les 19 hores a través del següent enllaç de youtube: https://youtu.be/0PNgxqf7RHg