El MACA presenta el taller «Corral de Comèdies Contemporànies-Jo et faré un entremés, dins del FICTA 2020»

El MACA presenta el taller «Corral de Comèdies Contemporànies-Jo et faré un entremés, dins del FICTA 2020»

El Museu d’Art Contemporani, es converteix en una de les seus del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Alacant, amb un taller sota el títol «Corral de Comèdies Contemporànies-Jo et faré un entremés», a càrrec d’Espai Inspira i Extrarradio.

Es tracta de quatre sessions (a triar una), que tindran lloc els dissabtes 8 i 22 de febrer de 2020 (demà) dissabtes 7 i 21 de març de 2020 (tarde), i l’edat mínima del qual és de 6 anys.

«Jo et faré un entremés» és un taller interactiu més familiar, en el qual aprofundiran en un dels més fecunds de l’art i la cultura a Espanya: el Segle d’Or. I per descomptat, tenint en compte que l’activitat es durà a terme en el MACA, Museu d’Art Contemporani d’Alacant s’abordarà des d’un enfocament contemporani, revisant l’obra d’autors tan cèlebres i celebrats en la nostra història com Miguel de Cervantes, Francisco de Quevedo, Lope de Vega i Calderón de la Barca.

Traslladaran el llenguatge i l’estil emprats en els retrats de costums, entremesos, sainets, pantomimes i faules del segle XVI, en un afany per crear vertaders artistes del vers castellà i el teatre de corral en temps de digitalització i interconnectivitat del segle XXI.

Inscripció en www.maca-alicante.es

El festival està organitzat per l’Ajuntament d’Alacant i la Diputació Provincial d’Alacant i compte com a seus dels espectacles amb el Teatre Principal, el Teatre Arniches i com a seus de les més de 20 activitats complementàries, a més del MACA, amb el Teatre Principal, El Museu d’Aigües – Pous de Garrigós i la Casa Bardín.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X