El Museu d’Art Contemporani, es converteix en una de les seus del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Alacant, amb un taller sota el títol «Corral de Comèdies Contemporànies-Jo et faré un entremés», a càrrec d’Espai Inspira i Extrarradio.

Es tracta de quatre sessions (a triar una), que tindran lloc els dissabtes 8 i 22 de febrer de 2020 (demà) dissabtes 7 i 21 de març de 2020 (tarde), i l’edat mínima del qual és de 6 anys.

«Jo et faré un entremés» és un taller interactiu més familiar, en el qual aprofundiran en un dels més fecunds de l’art i la cultura a Espanya: el Segle d’Or. I per descomptat, tenint en compte que l’activitat es durà a terme en el MACA, Museu d’Art Contemporani d’Alacant s’abordarà des d’un enfocament contemporani, revisant l’obra d’autors tan cèlebres i celebrats en la nostra història com Miguel de Cervantes, Francisco de Quevedo, Lope de Vega i Calderón de la Barca.

Traslladaran el llenguatge i l’estil emprats en els retrats de costums, entremesos, sainets, pantomimes i faules del segle XVI, en un afany per crear vertaders artistes del vers castellà i el teatre de corral en temps de digitalització i interconnectivitat del segle XXI.

Inscripció en www.maca-alicante.es

El festival està organitzat per l’Ajuntament d’Alacant i la Diputació Provincial d’Alacant i compte com a seus dels espectacles amb el Teatre Principal, el Teatre Arniches i com a seus de les més de 20 activitats complementàries, a més del MACA, amb el Teatre Principal, El Museu d’Aigües – Pous de Garrigós i la Casa Bardín.