El MAHE reprén els tallers didàctics a partir d’aquest divendres. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura, Marga Antón, juntament amb el director de museus, Miguel Pérez.

La regidora de l’àrea ha comunicat que «hem aprofitat la festivitat de San José i el cap de setmana per a començar amb els tallers didàctics en el MAHE, que consistiran en visites guiades els caps de setmana».

En aquest sentit, Miguel Pérez, director de museus, ha explicat que normalment els grups eren de 20 o 25 persones però a conseqüència de la pandèmia s’ha passat a 10. Per aquest motiu, la solució que s’ha pres ha sigut l’ampliació de les passades a les 11, 12 i 13 hores, un torn més, per a compensar la reducció de l’aforament, amb una duració de 45 minuts per visita.

Antón ha destacat que «en aquestes visites al MAHE el que volem és que les persones coneguen l’origen de la nostra ciutat i també que coneguen el MAHE».

Les visites es realitzaran prèvia sol·licitud, ja que les persones que s’inscriguen han de cridar al MAHE per a reservar la cita. A més, la regidora ha informat que els interessats poden triar l’idioma de la visita en castellà o valencià i «la previsió que tenim és que aquests tallers no sols es realitzen en el MAHE, sinó que s’adapten al museu de la Festa i al MACE», ha avançat Antón. També ha assegurat que la idea és que és un futur les reserves es puguen fer en altres idiomes com a anglés, italià, alemany o francés, perquè el museu es convertisca en un interés turístic per a visitants d’altres països.

Antón ha avançat que les visites es complementaran amb tallers educatius en col·legis i instituts, i s’està valorant la possibilitat de realitzar tallers en streaming per a poder arribar a un major nombre de persones adaptant-se a les circumstàncies.

«Estem molt il·lusionats amb aquest projecte i estem segurs que tindrà un gran acolliment. Per això, farem campanya tota la setmana a través de Facebook i en les nostres xarxes socials perquè tots els il·licitans poden fer la reserva i realitzar així les visites guiades al museu», ha conclòs la regidora.