El MAHE va reprendre els tallers didàctics sobre ceràmica històrica dissabte passat 3 d’abril amb les màximes garanties sanitàries. Aquests primers tallers es realitzen de manera experimental per a adaptar-se a la situació sanitària actual.

Marga Antón, regidora de Cultura, ha assegurat que “en aquestes visites al MAHE el que volem és que els xiquets i xiquetes coneguen l’origen de la nostra ciutat”.

Els tallers s’organitzen en grups de màxim deu persones, tenen una duració de 45 minuts i hi ha passes a les 11, 12 i 13 hores els dissabtes i els diumenges. La realització dels tallers és gratuïta però els pares hauran de cridar al MAHE per a reservar la cita.

Cada xiquet-a rep un pack individual amb tot el necessari per a realitzar el taller de ceràmica. En cada sessió, els xiquets reben una explicació sobre la ceràmica en l’època neolítica i se’ls ensenya exemples d’això. En segon lloc, comença el taller per a realitzar els recipients de ceràmica decorada.

Els visites estan dirigits a xiquets-es majors de sis anys i s’adapten en funció de l’edat que conformen el grup. Miguel Pérez, director del MAHE, ha explicat que “estem contemplant anar als centres escolars perquè aquesta activitat puga arribar al nombre màxim d’estudiants”.

La regidora de Cultura, ha indicat que “la previsió que tenim és que aquests tallers no sols es realitzen en el MAHE, sinó que s’adapten al museu de la Festa i al Museu d’Art Contemporani”.