Els jaciments arqueològics del Tossal de Manises-Lucentum i el de la Illeta del Banyets han représ un estiu més les visites teatralitzades a les seues instal·lacions. Les passades tindran lloc els divendres i estan enfocats a tota la família.

De la mà de dos actors vestits d’època, aquesta alternativa ofereix una interessant recreació històrica de les diferents cultures que han poblat la província d’Alacant. Una forma amena i divertida per a gaudir en família tant del MARQ, on es van posar en marxa les visites fa unes setmanes, com dels enclavaments arqueològics dependents del museu.

Aquestes representacions teatrals pretenen acostar la història de Lucentum i de la Illeta a tota mena de visitants d’una manera àgil i amena, valent-se de l’humor i la interacció entre els actors i el públic per a transmetre la forma de vida quotidiana desenvolupada al llarg de la història en aquests enclavaments.

Poden consultar els horaris de les visites teatralitzades, tant en el museu com en els jaciments, en la web www.marqalicante.com i reservar les entrades, que ja estan a la venda, en www.instanticket.es

Horari:

  • Visites MARQ:

Dissabtes (no festius): 19.00 hores.

Diumenges: 12.00 hores.

  • Visites teatralitzades jaciments:

Divendres (no festius): 20.00 hores