El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i la vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, s’han van acostar aquest dissabte al MARQ amb motiu de les jornades de portes obertes que el museu ha organitzat per a acomiadar l’exposició internacional ‘Iran. Bressol de Civilitzacions”.

La iniciativa va congregar a nombrós públic que no ha volgut perdre’s l’última oportunitat de gaudir d’aquesta excel·lent mostra que recorre la trajectòria d’una de les cultures més remotes i prolífiques de la història a través de 195 peces

Mazón ha recorregut al costat de la vicepresidenta i el director tècnic del museu, Manuel Olcina, les diferents sales que alberguen l’exposició, que va arribar el passat 14 de març al MARQ i s’acomiadarà demà d’Alacant. A la visita també s’han sumat, posteriorment, el director gerent de la Fundació MARQ, José Alberto Cortés, i la subdirectora general adjunta de l’Oficina d’Informació Diplomàtica del Ministeri d’Afers exteriors, Reyes Fernández.

L’horari del centre per a aquest cap de setmana va ser d’accés totalment gratuït va ser de 10.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 22.00 hores el dissabte i de 10.00 a 14.00 hores el diumenge.