Per tercer any consecutiu, l’Obra Social ‘La Caixa’ ha renovat la seUa aposta per les activitats educatives del MARQ, la qual cosa permetrà que les propostes dissenyades pel Departament de Didàctica de la Fundació CV-MARQ arribin a un nombre cada vegada major de centres d’ensenyament tant d’Alacant com d’altres províncies limítrofes.

En aquest curs escolar 2018-2019 el gran protagonista serà l’art rupestre, ja que gran part del projecte didàctic s’ha centrat en l’exposició ‘Rupestre. Els Primers Santuaris’, que es pot visitar en el MARQ fins al 5 de gener de 2019.

El professorat ja coneix el programa didàctic per al curs que acaba de començar, amb nous tallers com “Ocu, la petita xaman”, “L’artista paleolític”, “El orante neolític”, “L’ídol oculado” o “A la caça!”. Aquestes potents propostes contribuiran a difondre el patrimoni de la província d’Alacant entre la comunitat educativa. A més, el calendari d’activitats que s’ha presentat, adaptat als diferents cicles formatius, també incorpora els Cursos de Formació del Professorat i altres projectes relacionats amb l’accessibilitat i la responsabilitat social.