El MARQ i l’Obra Social ‘La Caixa’ reiteren per tercer any el seu compromís per acostar l’arqueologia als escolars

El MARQ i l’Obra Social ‘La Caixa’ reiteren per tercer any el seu compromís per acostar l’arqueologia als escolars

Per tercer any consecutiu, l’Obra Social ‘La Caixa’ ha renovat la seUa aposta per les activitats educatives del MARQ, la qual cosa permetrà que les propostes dissenyades pel Departament de Didàctica de la Fundació CV-MARQ arribin a un nombre cada vegada major de centres d’ensenyament tant d’Alacant com d’altres províncies limítrofes.

En aquest curs escolar 2018-2019 el gran protagonista serà l’art rupestre, ja que gran part del projecte didàctic s’ha centrat en l’exposició ‘Rupestre. Els Primers Santuaris’, que es pot visitar en el MARQ fins al 5 de gener de 2019.

El professorat ja coneix el programa didàctic per al curs que acaba de començar, amb nous tallers com “Ocu, la petita xaman”, “L’artista paleolític”, “El orante neolític”, “L’ídol oculado” o “A la caça!”. Aquestes potents propostes contribuiran a difondre el patrimoni de la província d’Alacant entre la comunitat educativa. A més, el calendari d’activitats que s’ha presentat, adaptat als diferents cicles formatius, també incorpora els Cursos de Formació del Professorat i altres projectes relacionats amb l’accessibilitat i la responsabilitat social.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X