Les activitats programades per la Fundació CV MARQ per a celebrar aquestes festes nadalenques comonzaron aquest dimecres amb el tradicional encés de la il·luminació als jardins del museu.
“Un any més, el Museu Arqueològic de la Diputació d’Alacant es converteix en un dels millors llocs per a celebrar, gaudir i compartir el Nadal”, ha assenyalat el president, qui ha mostrat la seua satisfacció pel gran acolliment que, any rere any, té aquesta proposta lúdic-didàctica “que amb tant d’afecte i dedicació elaboren els treballadors del centre”.
Per part seua, Julia Parra ha destacat “el valor del MARQ com a centre cultural de primer nivell i també com a lloc de trobada de la societat alacantina que cada any participa activament en els nombrosos programes d’activitats organitzats, com el que hui s’inicia, centrat sobretot a acostar als més xicotets de la casa a un dels nostres principals baluards culturals”.
La programació per als dies de festes nadalenques tindrà dos escenaris, el museu i la fira Exponadal en IFA. A l’aula de didàctica del MARQ del 27 al 30 de desembre i el 3 de gener es realitzaran tallers i jocs com la caixa misteriosa; adorns amb cintes, les vidrieres de Sant Nicolás; l’àngel del Nadal o un pop up nadalenc, entre altres. L’espai habilitat disposa d’un aforament limitat a 25 participants. El programa està dirigit a xiquets de 6 a 12 anys. Per a participar serà necessari inscriure’s en les taquilles del Museu mitja hora abans del començament de cada activitat.
A més, el MARQ comptarà també amb un espai propi en la 27 Fira d’Oci Infantil i Juvenil Exponadal d’IFA, que enguany se celebra del 26 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. Es realitzaran jocs, animacions i tallers que promocionaran l’oferta didàctica del MARQ i els seus jaciments.
Les persones que desitgen consultar més informació sobre el calendari programat poden fer-lo a través del següent enllaç:  https://bit.ly/3y6xvcy.