La Fundació MARQ i la Diputació d’Alacant inicien a partir d’aquesta setmana ‘Queda’t a casa amb el MARQ’, una campanya cultural virtual oberta i gratuïta amb propostes per a tots els públics. La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que “s’ha implicat en aquesta iniciativa tot l’equip de guies, didàctica i atenció al públic del museu, més d’una vintena de persones, per a poder fer arribar a cada casa imatges i informació valuosa del museu, de les exposicions i dels jaciments i monuments”.

La campanya, que serà accessible des de les xarxes socials del MARQ i de la Diputació d’Alacant, oferirà diferents continguts, des d’experiències viscudes en les diferents exposicions, fins a xicotetes ressenyes sobre peces i sales permanents i d’exposició. Es realitzaran a més continguts dirigits especialment a xiquets i xiquetes.

A través de Facebook, Twitter i Instagram es compartirà dia a dia missatges i vídeos que simularan visites a l’exposició actual ‘Ídols. Mirades mil·lenàries’ i es difondran tallers per als més xicotets amb activitats que es podran realitzar des de les llars. La campanya es podrà seguir amb l’etiqueta #quedateencasaconelmarq en un entorn interactiu en el qual s’atendrà les consultes dels seguidors, convidant-los a aplicar el sistema d’etiquetatge quan realitzen activitats proposades.

Els continguts són nova creació i estan sent elaborats pels professionals dels serveis de guia, didàctica i atenció al públic i compten a més amb el suport de tot l’equip del museu. “Posem així el nostre granet d’arena per a mantindre un canal obert a la cultura en aquests moments difícils en els quals tots hem de contribuir a frenar l’extensió del coronavirus complint la nostra obligació de quedar-nos a casa el major temps possible, en atenció a les recomanacions sanitàries”, ha remarcat Julia Parra.