El Museu Arqueològic d’Alacant commemorarà el dia 9 D’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, i el 12 d’octubre, Dia de la Festa Nacional d’Espanya, amb sengles jornades de portes obertes en les quals es podran visitar gratuïtament tant les instal·lacions del museu com els jaciments i monuments.

 

Fins al 5 de gener de 2019, el MARQ ofereix al visitant l’al·licient d’aproximar-se a l’origen de l’art dels primers pobladors alacantins a través de l’exposició ‘Rupestre. Els Primers Santuaris’, una mostra excepcional que evoca les coves en les quals van plasmar aquestes primitives representacions pictòriques i en les guardaven útils de caça i eines per a utilitzar en la vida quotidiana. Fins al moment,

 

L’horari d’obertura tant del museu, com del Tossal de Manises Lucentum i de la Illeta dels Banyets durant aquests dies festius serà de 10:00 a 14:00 hores, mentre que la Torre Almohade d’Almudaina podrà visitar-se de 10:00 a 13:00 hores. Durant aquestes jornades de portes obertes no es realitzaran visites guiades ni teatralizadas. Més informació en www.marqalicante.com.