La diputada de Cultura ha destacat que “aquesta nova activitat didàctica es posa en marxa amb la intenció d’acostar als més joves al museu i mostrar-los la importància de comprendre, valorar i protegir el nostre valuós patrimoni arqueològic”.
La Fundació CV MARQ ha programat sessions teatralitzades per a visitar i conéixer les sales de l’exposició permanent del MARQ en família. Des del diumenge 12 de febrer i fins al 19 de març s’han organitzat set sessions conduïdes per intèrprets experts que ajudaran a comprendre millor el contingut que el museu ofereix als seus visitants.
La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha destacat que “aquesta nova activitat didàctica es posa en marxa amb la intenció d’acostar als més joves al museu i mostrar-los la importància de comprendre, valorar i protegir el nostre valuós patrimoni arqueològic”.
Aquestes visites teatralitzades formen part de les propostes educatives i didàctiques organitzades anualment des de la Unitat de Didàctica de la Fundació amb l’objectiu de mostrar el MARQ d’una forma amena i rigorosa. Aquesta proposta educativa per a visitar el MARQ pretén, a més, despertar la imaginació de grans i xicotets mitjançant l’experiència d’un “viatge en el temps”. Amb ajuda dels personatges Pira i Cavernus, els visitants descobriran la història de la província d’Alacant amb continguts dirigits als més xicotets, que podran aprendre a ballar la dansa de la pluja i convertir-se en una dama ibera o en un legionari romà.
Les sessions seran els dies 12, 19 i 26 de febrer i 5, 12, 18 i 19 de març, totes elles a les 12.30 hores. El programa està recomanat per a un públic infantil de 3 a 9 anys. És imprescindible que els menors vagen acompanyats d’un adult. La venda d’entrades i l’accés a la informació es pot realitzar a través de la web del MARQ, marqalicante.com.