Toni Bright és un dels mentalistes més prestigiosos d’Espanya. És capaç de sorprendre el públic en veure-li doblegar culleres o forquetes, movent objectes amb el poder de la ment, llegint la ment del públic o fins i tot fent aparéixer follets o contactant amb esperits. Bright estarà a l’Auditori de Torrevella aquest dissabte 9 de febrer amb el seu espectacle “No et crees la veritat”.
Un espectacle de màgia dinàmic, amé i participatiu per a tota la família. Un xou impactant, en el qual el públic podrà observar com Bright domina la psicologia, les habilitats socials i la suggestió. Les entrades costen 10 euros i hi ha una promoció de 4 entrades, al preu de 3.
Toni Bright s’ha forjat una reputació com un dels mags més impressionants del país gràcies a unes actuacions que són capaces de deixar amb la boca oberta a tots els espectadors. No obstant això, renega d’aquesta paraula i prefereix altres com a il·lusionista ja que li agrada afirmar que ell no fa trucs. En el primer s’usen cartes, cordes o monedes, “en el que jo faig, juguem amb la ment de les persones”, deia en una recent entrevista.
Aquest xou, ‘No et crees la veritat”, promet, en paraules del mateix Toni Bright “fer que els xiquets s’ho passen com a adults i que els adults tornen a passar-li’l com si foren xiquets”. Un espectacle per a tota la família el principal propòsit de la qual és el de “deixar amb la boca oberta i els ulls com a plats” als seus espectadors.
El mentalista és capaç de sorprendre, fer gaudir en cadascuna de les seues actuacions, impressionant en veure-li doblegar culleres o forquetes, movent objectes amb el poder de la ment, llegint la ment al públic, o fent aparéixer follets i fins i tot, contactant amb esperits del més enllà en un xou divertit, alegre i molt participatiu.