Un any més, l’Auditori de la Diputació d’Alacant es rendeix a l’encanteri de la guitarra espanyola. El mestre Pepe Romero encapçala el cartell del concert que tindrà lloc el dissabte, 9 de novembre a les 20.00 hores, abrigallat pel ADDA Simfònica i sota la direcció de Erkki Lasonpalo. La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha confirmat “el compromís de la Diputació d’Alacant amb la celebració del Dia de la Guitarra, emmarcat en el Màster en Interpretació de la Universitat d’Alacant, donat el gran interés que aquest instrument desperta a la província”.

Quatre joves intèrprets, estudiants cum laude de diferents edicions del Màster, compartiran escenari amb l’aclamat intèrpret malagueny i oferiran El festí de Baltasar de Jean Sibelius i La Suite Holberg de Edvard Grieg. El programa inclou, a més, el Concert Andalús per a 4 guitarres i orquestra de Joaquín Rodrigo, a càrrec de Kyuhee Park, Ana Iordache, Niklas Johansen i Daniel Guerol, i el Concert d’Aranjuez, amb el qual Romero posarà el fermall d’or a la vetlada.

Així mateix, demà divendres tindrà lloc en el ADDA un recital d’Hugo Moltó, alumne suma cum laude del Màster 2017 amb una dilatada trajectòria de concerts, premis i reconeixements en el seu haver. La cita serà a les 20.00 hores i constarà d’un variat repertori amb obres de L’Hoyer, Brouwer, Turina, Castelnuovo-*Tedesco, Tárrega i Albéniz.