Acústic de ‘Lemon 3’ a l’aire lliure

Aquest diumenge a les 21.30 hores, la banda amb més de 15 anys de trajectòria a Alacant i Múrcia, ‘Lemon Three’ es puja a l’escenari per a delectar als assistents amb un concert gratuït al Castell de Santa Bàrbara. El grup oferirà el millor pop-rock i jazz en un format acústic i variat amb un variat repertori nacional i internacional

https://castillodesantabarbara.com/programacion/

Summer Brass Festival Alacant 2022

El festival tornarà a convertir l’escenari de la Plaça de l’Ajuntament en un espai privilegiat per a gaudir de la música de vent metall, del 3 al 6 de juliol amb quatre concerts gratuïts a les 21 hores. El diumenge serà el concert inaugural del Ensamble Brass Academy Alacant, el dilluns actuarà Moggio de Latin Jazz. El dimarts serà el torn de Carmen Muñoz i Múrcia Brass Quintet i el dimecres tancarà el festival Spanish Horns. L’accés és gratuït amb invitació.

Estiu de músiques amb la Banda Simfònica Municipal

La Banda Simfònica Municipal d’Alacant pren el relleu de la Summer Brass Festival i continua amb una actuació el dijous 7 de juny a les 20 hores en la Plaça de l’Ajuntament. L’actuació constarà de dues parts i l’entrada és de lliure accés.

https://www.agendacultural.org/es/ayuntamiento-de-alicante/banda-sinfonica-municipal-verano-de-musicas-0

Homenatge a el pintor estatunidenc Do Hazen Hughes

Aquest divendres 1 de juliol s’inaugura l’exposició de pintura en homenatge a Do Hazen Hughes en la Llotja del Peix. L’artista va començar els seus estudis amb el muralista Donen Chaplin a Colorado i més tard va trobar la tranquil·litat, llum i bellesa que necessitava per a pintar al poble d’Aigües on estableix el seu taller per més de 35 anys exposant per a la prestigiosa galeria “Wally Findlay Galleries”. L’exposició es podrà visitar fins al 4 de setembre de dimarts a dissabte, de 16:00h a 21:45h.

https://www.alicante.es/es/noticias/homenaje-don-hazen-hughes

Estiu en parcs per a tota la família

Amb aquesta iniciativa, la regidoria de Cultura acosta l’oferta cultural estival a les famílies en diferents punts de la ciutat. A partir d’aquest dimarts i fins al 4 d’agost, tindran lloc diversos espectacles de música, teatre, titelles, pallassos… a les 20 hores en diferents espais a l’aire lliure. La programació comença el dimarts 5 de juliol en el xalet de l’Enginyer de Tramvies amb una animació disc mòbil de Produccions Safor.

https://www.alicante.es/es/noticias/concejalia-cultura-presenta-nueva-edicion-verano-parques

Cinema des de la Posterior de les Cigarreras

El cicle de cinema d’estiu del Les cigarreras torna a la Posterior del centre tots els dijous i divendres de juliol a les 22 hores, amb lliure accés. Enguany s’inclouen subtítols en castellà en totes les passades, per a les persones amb dificultats auditives. Durant les projeccions dels divendres es reinterpretarà per un grup musical la banda sonora creada expressament per a aquesta passada de la pel·lícula. Per a el pròxim dijous està programada la pel·lícula de Woody Allen “Rifkin’s Festival” i per a el divendres el film “Presa els diners i corre” del famós director.

L’accés és lliure i gratuït fins a completar l’aforament.

https://www.alicante.es/es/noticias/cine-trasera-cigarreras-mes-julio