La nova edició de Fuck the censorship porta dissabte que ve 26 gener a nou grups de primer nivell nacional per a més de dotze hores de música en directe amb noms il·lustres del panorama nacional com Soziedad Alcohòlica, Def Amb Dues o Reincidents entre altres.

Un any més és la ciutat de Villena la que inicia la campanya de festivals de música al nostre país amb la celebració de Fuck the Censorship en la plaça de bous gràcies a la promotora Patint i Gaudint. “És una sort poder albergar aquest esdeveniment que ens posiciona com a destinació turística musical en uns mesos on a penes hi ha oferta musical”, ha indicat la regidora de Turisme, Mercedes Menor.

La plaça de Villena té capacitat per a 5.000 espectadors en un recinte que compta amb sistema de climatització i servei de guarda-roba solidari a beneficioo de l’associació AMIF de persones amb discapacitat física. La venda d’entrades anticipades té un preu de 25 euros i pot realitzar-se a través de la web de Ticketmaster o de forma física a Villena en l’Espai Jove situat al Carrer Cellers, 8. Els preus d’entrades en taquilla són de 30 euros.

El cartell per a l’edició del festival d’aquest pròxim dissabte compta amb noms mítics del rock urbà i el punk nacional com Soziedad Alcohòlica, Koma, Reincidents o Def Amb Dues. “Són ja huit anys amb l’esdeveniment de la festa de la Plaça i es manté la seua filosofia pel que esperem torne a ser una jornada reeixida”, ha destacat Marcos Rubio de Patint i Gaudint.

Al costat d’aquests grups vénen vells coneguts com Manolo Kabezabolo, Porretas o Parabellum. El foc l’obrirà un grup a l’alça com “Cridant en silenci” a partir de les 14.30 hores i ho tancarà un grup històric valencià com són Els Benito qui clausuraran els concerts a les 3 de la matinada.

“Agrair a Marcos Rubio tot l’interés que posa al costat del seu equip ja que no és fàcil reinventar-se mantenint el nivell i enguany l’han tornat a fer”, ha assenyalat el regidor de Joventut, Luis Pardo. Des de l’Ajuntament de Villena es convida a la ciutadania de Villena i el seu entorn al fet que assistisquen a aquest festival de rock a cobert que any rere any congrega a quasi 5.000 persones a Villena.