El Misteri d’Elx serà difós a través dels nous formats de stories de les diferents xarxes socials. Serà en el marc de la nova campanya de comunicació que té com a objectiu promocionar la venda d’entrades per als assajos generals del 11, 12 i 13 d’agost, així com augmentar la difusió de la Festa entre nous públics.

La campanya ha sigut presentada hui per la presidenta de la comissió de Comunicació, Esther Díez, i el representant de l’agència Savour Rècords, David Sevilla. L’empresa il·licitana ha sigut l’encarregada enguany d’elaborar el material per a la promoció de la venda d’entrades, un treball que realitza de manera altruista.

La campanya es basa en els elements icònics del Misteri d’Elx amb l’objectiu que siga fàcilment recognoscible. En el cartell de la venda d’entrades s’utilitzen dues fotografies de Julián Culiáñez superposades per a dotar al disseny de volum.

Així mateix, s’han elaborat adaptacions als diferents formats i s’han creat continguts específics per a mitjans socials. En concret, aquests continguts incorporen moviment i so i s’ajusten als formats de les xarxes més usades per a facilitar l’abast i arribar a nous públics.

D’aquesta manera, el Patronat compta amb contingut propi, que serà facilitat també a totes les institucions i empreses col·laboradores per a augmentar la difusió de la campanya.

Esther Díez ha agraït a David Sevilla la labor realitzada per Savour Rècords, ja que més enllà de l’encàrrec realitzat pel Patronat, s’han incorporat nous continguts que serviran per a ampliar l’abast del Misteri i difondre el seu coneixement. Al seu torn, ha animat a tots els il·licitans i il·licitanes a difondre la campanya.