El Patronat del Misteri d’Elx ha començat ja el procés de venda de localitats per a les representacions extraordinàries que tindran lloc el mes d’octubre i novembre. Les persones protectores de la Festa poden realitzar aquesta compra des del 13 de setembre, mentre que el públic general podrà fer-lo a partir del dia 16 d’aquest mes.
Les representacions completes, per a les quals és necessari tíquet, tindran lloc el 28 i 29 d’octubre a les 22 hores. Mentre que el dia 1 de novembre, amb accés lliure, es duu a terme la Vespra a les 10 hores i la Festa a les 17 hores.
Preus:
NAU 60 €
BALCÓ (DEMPEUS) 35 €
CORREDOR- BALCÓ (DEMPEUS) 25 €
CREUER 30 €
COR 10 €
La compra d’entrades pot fer-se per diferents vies. De manera presencial en els més de 430 punts de venda en la xarxa de centres comercials d’El Corte Inglés i a la Casa de la Festa. Per internet a través de la web elcorteingles.es i en les agències de Viatges El Corte Inglés. També poden adquirir-se per via telefònica personalitzada en El Corte Inglés: 902 400 222.
https://www.elcorteingles.es/entradas/conciertos/entradas-la-festa-o-misteri-d-elx-elche-elx/
Quant als mitjans de pagament, es pot efectuar mitjançant efectiu, targeta de compra d’El Corte Inglés, targetes bancàries Visa, Mastercard, 4B, Targeta 6000, American Express, Dinners Club, targeta regale i targeta abone El Corte Inglés, Paypal o Bizum.
La recollida de les entrades pot realitzar-se mitjançant Print@home (la impressió es realitza a casa), en centres comercials El Corte Inglés o descàrrega del bitllet en el mòbil. El control d’assistència serà escanejat per codis QR.
Avantatges de ser protector
A més de la prevenda d’entrades i el descompte en la compra, els protectors del Misteri compten amb un deu per cent de descompte en marxandatge i publicacions, compten amb una insígnia, un clauer exclusiu i el ventall que s’edita per a les representacions d’agost. A més, reben el cartell anunciador en grandària de col·leccionista, el facsímil de la Festa, la felicitació nadalenca, informació dels actes promoguts pel Patronat del Misteri d’Elx i visites guiades a la Casa de la Festa, Museu de la Festa i Museu de la Verge, prèvia reserva.