El Misteri d’Elx ja té en circulació el nou disc ‘La Festa o Misteri d’Elx’ en el qual recull la música del drama asuncionista per a garantir el registre en bona de qualitat de l’obra Patrimoni de la Humanitat. L’enregistrament s’ha dut a terme 26 anys després de l’últim àlbum editat.

La presentació del disc va tindre lloc r en el Centre de Congressos, en un acte en el qual van assistir nombroses persones, i en el qual van participar l’alcalde d’Elx, Carlos González; el president executiu del Patronat, Francisco Borja; la vicepresidenta del Patronat, Mayte Botella, i el director del disc i anterior mestre de Capella, José Antonio Román.

L’enregistrament, finançada per la Diputació d’Alacant, es va realitzar entre 2017 i 2018 i inclou per primera vegada en un disc l’enregistrament de la partitura del Consueta de 1709, la salve i els gojos.

L’àlbum pot ser adquirit ja en el Corte Inglés d’Elx i a la Casa de la Festa. A més, estarà disponible en el conjunt de botigues de la cadena a partir de setembre. A partir del dilluns l’enregistrament també podrà ser adquirida per mitjà de les plataformes de descàrrega digital de música i plataformes de música en streaming.