Ja va visitar el Teatre Chapí en 2012 compartint escenari amb Dani Rovira, però en aquesta ocasió ho farà en solitari, amb un espectacle antològic dels seus millors monòlegs. “Només ho veig jo?” és el títol de la proposta que ens oferirà el divendres 22 de febrer a les 21’00 h i de la qual ja s’estan venent les últimes entrades.

A Sergio Fernández, més conegut com El Monaguillo, hem pogut veure’l en programes de televisió tan coneguts com El Hormiguero o Me resbala. Amb quasi vint anys de trajectòria sobre els escenaris, ens presenta aquest xou al qual no li falta de res: música, màgia i humor amb les seues millors anècdotes. El públic podrà seguir-li i cantar i ballar amb ell sense un polsim de vergonya, perquè del que es tracta és de passar-lo bé.

Encara que Sergio Fernández va començar la seua marxa en la ràdio, en 2001 va guanyar el certamen de monòlegs del mític programa televisiu “El Club de la Comèdia” el que va disparar la seua carrera com a monologuista. Des de llavors no ha parat de fer riure, en televisió, en ràdio i fins i tot a través d’uns quants llibres que ha escrit per a delit dels seus seguidors.

En aquesta ocasió torna amb un espectacle realment divertit, amb els seus millors monòlegs, antologia de les seues còmiques reflexions i fins a un passeig per les pel·lícules de la seua infància que més li han marcat. En definitiva un espectacle amb el segell 100% Escolà en el qual els riures estan garantits.

EL  MONAGUILLO – “¿Solo lo veo yo?”

Amb Sergio Fernández

TEATRO CHAPÍ DE VILLENA.

DIVENDRES 22 DE FEBRER 2019. 21’00 H.

Entrades des de 12 fins a 15 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i Majors de 65 anys (només en amfiteatre).