El monòleg ‘En persona guanye’ d’Eugeni Alemany arriba aquest dissabte al Gran Teatre a partir de les 19.00 hores amb les últimes entrades disponibles, a 16 euros, en la taquilla del teatre i en Instanticket. El reconegut humorista i presentador de televisió ofereix un xou ple de diversió, improvisació i sobretot interacció amb el públic.

Quant a la música en directe, el divendres a les 20.00 hores, amb entrades a cinc euros, es podrà gaudir del concert de l’il·licità Javier Baeza dins del cicle de música ‘Ángel Alfosea’ en el qual repassarà grans èxits de la seua trajectòria musical i dels seus dos àlbums en solitari com ‘El sucre i la sal’ i ‘Quatre-cents, tres, mil segons’.

Aquesta setmana, als Cinemes Odèon, es projectarà la pel·lícula ‘Qüestió de justícia’ a les 16.30 i a les 19.00 hores. El film, dirigit per Destin Cretton (els Estats Units, 2019) narra la història real del jove advocat Bryan Stevenson que després de llicenciar-se a Harvard prefereix posar rumb a Alabama per a defensar a persones que han sigut condemnades erròniament.