Sobre l’escenari vam veure a un Edu Soto que amb el seu espectacle, Més val sol que cent volant, va captivar a un públic que va estar molt receptiu i participatiu en tot moment. Una gran dosi d’humor per a finalitzar amb bon sabor una altra temporada. Des d’aquest Faro obert a la Cultura durant aquests mesos han gaudit de la proposta escènica presentada més de sis mil persones. Una temporada on no ha faltat l’excel·lència sobre l’escenari amb una programació diversa i eclèctica on s’ha pogut gaudir de: òpera, de la melodia dels boleros, del jazz de Nova Orleans, del teatre amb grans professionals en escena, de l’excel·lència i qualitat de la música de banda, de l’exclusivitat del ballet amb orquestra en directe, del clàssic infantil d’Alícia que va despertar molta màgia en un món on els somnis es fan realitat, també del virtuosisme dels joves i enèrgics germans Turlo al violí i chelo, d’un concert de Nadal de gran qualitat musical i de l’humor d’un monologuista que va remarcar, que estava encantat que la gent haguera gaudit en una tard-nit de molts riures i alhora, agraït de compartir amb el públic aqueix moment on els assistents van aparcar els seus problemes per unes hores.

I així és com pretenem que siguen cadascuna de les propostes que passen pel nostre escenari, on el públic se senta feliç, on viva i gaudi al cent per cent les seues emocions.

A més, dins d’aquesta temporada hem viscut l’època màgica del Nadal, on hem apostat una vegada més per la campanya d’un Nadal Responsable, on hem pogut gaudir de l’arbre de material reciclat que presidia l’hall i que estava rematat per més de 300 missatges dels alumnes del CEIP Sant Vicent de Teulada en els quals llançaven el seu nou propòsit per al nou any a favor de la conscienciació per a la sostenibilitat del nostre planeta terra. Al seu torn, aquests alumnes també van poder gaudir de la jornada “Una Mar de plàstic”, a càrrec de l’educadora mediambiental i activista de Greenpeace Maite Mompó.

Des de la Fundació de l’auditori i des de la direcció del Auditori Teulada Moraira agraeixen la fidelitat del públic que els ha acompanyat, i els conviden a continuar gaudint i compartint les noves propostes escèniques de la nova temporada que donarà principi en breu.