El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) ha llançat una nova convocatòria d’arts visuals amb el nom Pluriidentitats 2019. L’objectiu d’aquesta convocatòria és crear un espai per a les creacions artístiques contemporànies que donen visibilitat a tota mena d’expressions d’identitat, gènere i sexe que ajuden a construir una societat més plural, oberta i respectuosa. Es tracta d’impulsar propostes artístiques multidisciplinàries que qüestionen, desafien, superen i derroquen els límits en la construcció de les identitats i dels gèneres.

Adreçada a artistes de qualsevol sexe, edat i nacionalitat, el termini de recepció de les propostes s’obri dilluns vinent, 12 de novembre, i s’acabarà el 12 de desembre de 2018, tots dos inclosos. S’admetrà qualsevol tipus de disciplina artística i s’han d’enviar al correu electrònic: mua.convocatorias@ua.es

El museu publicarà la llista amb les persones seleccionades en la seua pàgina web vwww.mua.ua.es al final de gener, i les obres seleccionades formaran part d’una mostra que s’exposarà del març al juliol de 2019.