El Museu Paleontològic d’Elx, gestionat per la Fundació Cidaris, compleix 14 anys el dilluns 3 de desembre. Un període que ha permès a la institució il·licitana posicionar-se internacionalment en l’àmbit científic. El seu compromís per la divulgació, l’accessibilitat a les seues col·leccions i la seua aposta per ser un museu viu i obert a la societat, ho han convertit en un dels museus més visitats de la ciutat il·licitana.

Els actes de celebració de la seua 14 aniversari, entre uns altres, es realitzaran el dissabte 1 de desembre que serà el moment de gaudir de tallers en família. D’aquesta manera, d’11.00 a 13.30 hores, es realitzaran activitats didàctiques gratuïtes en el MUPE destinades als més xicotets de la casa. Per a participar tan sol serà necessari realitzar una reserva prèvia en el museu o cridant al 965458803.

Una història de 14 anys que la institució pretén compartir amb ciutadans i turistes, treballant perquè el Museu Paleontològic d’Elx seguisca sent proper i obert a tota la societat.