Fa 6 anys naixia en el Museo Paleontológico de Elche (MUPE) un projecte que tenia com a objectiu principal acostar la ciència als majors per a fer-los partícips del Museu i del ric patrimoni paleontològic d’Elx i província. Així va sorgir “Qüestió de milions d’anys”, una iniciativa que amb el temps ha anat creixent i que inclou nombroses activitats, totes elles comptant amb la participació d’aquest col·lectiu i que pretén fomentar la seua implicació en les activitats que desenvolupa el Museu.

Enguany i, emmarcat en les activitats que la Regidoria de Majors de l’Ajuntament d’Elx ha programat en el marc del Dia dels Majors celebrat aquesta setmana, s’ha organitzat una visita guiada a la sala de paleontologia i un taller d’excavació paleontològica.

Els bons resultats obtinguts al llarg d’aquests anys permet assegurar que es tracta d’un projecte que gaudeix d’acceptació i participació i que enguany compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

Amb la celebració del Dia Internacional de les Persones d’Edat, declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) el 14 de desembre de 1990, Museu Paleontològic d’Elx (MUPE) posa de manifest, una vegada més, el seu compromís social i l’objectiu de ser un Museu viu i únic en la província d’Alacant, des del qual s’investiga, conserva i difon la paleontologia a tota la societat.