El balanç de l’any 2018 en el Museu Paleontològic d’Elx s’ha tancat batent un nou rècord en registrar 20.270 visites. Es tracta de la xifra més alta que ha experimentat el museu il·licità des que obrira les seues portes l’any 2004. Sens dubte, una gran dada que suposa un 7,76% més de visites respecte al mateix període de 2017, corresponent prop del 28% a grups escolars i el 72% a públic particular.

Quant a la procedència dels visitants, en l’àmbit nacional, continuen destacant com els més habituals els il·licitans amb un 63%, que continuen apostant així pel MUPE per a conéixer i gaudir d’un museu únic a la província. Així mateix, amb un 25% se situen els procedents d’altres localitats de la província d’Alacant, i amb un 12% de la resta de comunitats. Per part seua, el públic estranger representa un 10% del total de visites, la qual cosa suposa un increment del 3% en relació a l’any passat, sent els europeus els més habituals.

El Museu Paleontològic d’Elx torna a sorprendre per les dades aconseguides durant la campanya de 2018. I tot malgrat la precària situació per la qual travessa quant a recursos personals i econòmics dels quals disposa. Amb tot, l’activitat no cessa en la institució il·licitana, duent a terme projectes d’investigació, conservació i difusió en un museu únic a la província d’Alacant, que a més durant aquest 2019 celebrarà el seu 15é aniversari.