El museu continua celebrant el seu 18é aniversari mostrant una col·lecció de targetes nadalenques de l’artista il·licità Antonio Ródenas
El Museu Paleontològic d’Elx (MUPE) continua celebrant el seu 18é aniversari amb una exposició històrica de targetes nadalenques que recull les felicitacions de Nadal que s’han anat realitzant al llarg de més de 30 anys. I és que abans de l’obertura del museu il·licità al desembre de 2004, el Grup Cultural Paleontològic d’Elx, iniciativa ciutadana precursora del MUPE, ja felicitava tan entranyables dates als seus socis i sòcies.
D’aquesta manera, al llarg de 29 postals realitzades per l’artista Antonio Ródenas, soci d’honor del Museu Paleontològic d’Elx, el visitant podrà fer un recorregut per la història del centre museístic. Descobriments, fites i un toc d’humor no falten en les creativitats d’aquestes targetes. A més es pot comprovar una evolució artística, en la qual l’autor combina en els últims anys diferents tècniques i l’aparició marcada del color.
Aquesta mostra, inaugurada divendres passat, es podrà visitar fins a mitjan mes de gener. Es tracta d’una iniciativa cultural que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx i ART & THINGS.