El Museu Paleontològic d’Elx participa per seté any consecutiu en la iniciativa ‘Museum Week’, que se celebrarà del 7 al 13 de juny. Es tracta d’un esdeveniment de projecció internacional sorgit a França que es duu a terme a través de les xarxes socials. En ell es convida a difondre les experiències viscudes en els museus. I aquest any més que mai, després de l’impacte de la pandèmia, el suport a la cultura és crucial, com ho és l’esperit de la creativitat.

Mitjançant aquesta proposta cultural, els museus i institucions participants com el MUPE mostraran la seua labor, treball i experiència amb tothom a través de la xarxa de microblogging. En tot moment es busca la participació i la interacció del públic amb la finalitat d’incentivar la interacció en la major conversa global sobre la cultura.

Enguany l’esdeveniment estarà dedicat a la creativitat, i al llarg de la setmana es plantejaran set temàtiques i set etiquetes amb diferents objectius, entre els quals es troben: #ÉraseUnaVezMW, per a iniciar la setmana amb el tema del ‘començament’; què hi ha després de l’exposició (#TrasBambalinasMW); la mirada dels més xicotets en el museu (#LaMiradaDeLaInfanciaMW); un homenatge als investigadors i investigadores (#EurekaMW); un divendres dedicat al joc i la interacció (#TitúlaloMW); o compartir fotos (#ElArteEstáEnTodasPartesMW). Per la seua part el diumenge 13 de juny, últim dia de la iniciativa, es dedicarà a compartir notes, vídeos o fotos per a les generacions futures sota l’etiqueta #PalabrasParaElFuturoMW.

Amb aquest esdeveniment, el Museu Paleontològic d’Elx busca nous mecanismes per a difondre la labor d’investigació, conservació i difusió de la Fundació Cidaris.