El MUPE rep una subvenció de la Diputació d’Alacant per a inventariar els seus fons

El MUPE rep una subvenció de la Diputació d’Alacant per a inventariar els seus fons

Tal com ve ocorrent en els últims anys el Museo Paleontológico de Elche i la Diputació d’Alacant han conjuminat esforços gràcies als quals s’han fet treballs d’inventariat. En aquesta ocasió s’han centrat en la col·lecció de paleontologia d’invertebrats depositada en els magatzems del museu.

Aquesta subvenció suposa per al MUPE un impuls per a l’adequada gestió de les col·leccions d’aquest espai museístic únic a la província d’Alacant.

I és que les col·leccions del Museu Paleontològic d’Elx constitueixen un pilar fonamental sobre el qual se sustenten part de les labors d’investigació, conservació i divulgació de la institució il·licitana. A més, mostra de la seua importància són les visites d’investigadors d’altres centres que s’acosten a conéixer-les.

Els fons del museu atresoren tres tipus de col·leccions: la de paleontologia, la corresponent a mineralogia i petrologia i la de petxines actuals.

Entre els treballs anuals que es realitzen en el MUPE, es troba l’inventari i actualització de les fitxes de cadascuna de les peces que conformen les col·leccions. Així mateix, les col·leccions requereixen de revisions anuals que garantisquen la seua conservació, tant dels elements exposats com els que es troben en els magatzems.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X