El Mupe d’Elx es transforma en “Jurassic Raval”

El Mupe d’Elx es transforma en “Jurassic Raval”

Amb l’objectiu d’involucrar-se i establir llaços d’unió amb el seu barri, el Museu Paleontològic d’Elx s’ha transformat en “Jurassic Raval”. Una iniciativa duta a terme al costat de l’Associació de Veïns del Raval per a unir a veïns, museu i establiments propers. Així, la plaça de Sant Joan s’ha convertit en l’entrada a ‘Jurassic Raval’, que ha sigut decorada amb garlandes de dinosaures que porten el nom dels seus creadors, els xiquets i xiquetes que han visitat el museu. Sens dubte, una proposta de participació veïnal que naix per a dinamitzar el MUPE. A més, a aquesta original acció se sumisca l’engegada dels tallers d’estiu, una alternativa lúdica i formativa en el període de vacances estivals dirigida als més xicotets.

MUPE. “Jurassic Raval”. Foto: MUPE

MUPE. “Jurassic Raval”. Foto: MUPE

D’aquesta manera, s’han preparat noves visites i tallers didàctics a partir del 3 de juliol amb els quals prop de 200 xiquets i xiquetes podran gaudir en el museu il·licità d’un estiu paleontològic. Les activitats tindran lloc els dies 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de juliol i per a participar en elles serà necessari realitzar la corresponent reserva en el Museu Paleontològic d’Elx o cridant al 965458803. Els tallers tenen una hora i mitja de durada i són gratuïts gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx.

El MUPE, situat en el barri il·licità del Raval, resulta ser un excel·lent recurs educatiu, cultural, social i turístic per a la ciutat. A les nombroses visites puntuals d’escolars que rep a l’any, se sumen projectes educatius amb diferents centres i institucions que aposten per la innovació en educació, incorporant al seu torn iniciatives dirigides al públic en general.

Així mateix, en els últims mesos s’està desenvolupant un programa d’activitats enfocades a acostar el museu a la societat, potenciant amb açò el seu caràcter més social i comunitari.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X