La regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida per l’edil Mª Dolores Padilla, ha convocat la VII edició del Concurs de Fotografia: SOLO POR ESTA VEZ, que enguany, després de sis edicions, passarà a estar vinculat a la celebració de la Nit En Blanco el pròxim 20 de Julio. El públic podrà fer fotografies a l’interior del museu des de l’1 de Juny fins al 9 de Julio de 2018.

Per primera vegada, i gràcies a la implicació de la regidoria de Cultura, el concurs comptarà amb un premi econòmic. Un primer premi de 500 € a la millor fotografia «Solo Por esta vez» i dues Accésit 250€ cadascun, i un premi de 150 € a la fotografia guanyadora de la categoria de instagram.

Per a l’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla, aquests canvis suposen un «al·licient i un revulsiu a un concurs que ve funcionant des de fa sis anys despertant l’interès de nombrós públic»

Així mateix informar que la temàtica del concurs està basat en el MACA, i poden realitzar-se fotografies de persones dins del museu o d’enquadraments i detalls originals del mateix. Els organitzadors destaquen que no es tracta de reproduir les obres o objectes exposats sinó de capturar una visió diferent d’un lloc especial com és aquest Museu, amb imatges que indaguen en l’arquitectura, espais, entorn, visitants o qualsevol característica; i que permeten remirar el museu. Totes les fotografies participants en el concurs «La millor fotografia» s’exposaran en el MACA a partir de la celebració de «La nit en blanc» el 20 de juliol.

Igualment, les que s’hagen presentat en el concurs «Instagram» es podran visualitzar en un monitor durant el temps d’exposició de les anteriors, que s’estima fins a finals d’agost.

Es poden consultar les bases en la web del Museu www.maca-alicante.es

Si t’ha agradat aquest concurs, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda