El Museu Arqueològic d’Elda acollirà del 28 de maig al 30 de juny l’exposició ‘Estic viu, una mostra que reuneix obres del col·lectiu d’artistes plàstics ELDADO. La regidora de Cultura i Museus, Rosa Vidal, ha donat a conéixer els detalls d’una exposició “d’un col·lectiu que aporta molt a la nostra ciutat. És, a més, una mostra que suposa incorporar un nou espai expositiu com és el Museu Arqueològic”.

Vidal ha indicat que “com els propis artistes afirmen, l’exposició ‘Estic viués la culminació d’un projecte artístic on ELDADO fa referència a aquest naufragi universal que més sembla un escenari de pel·lícula muda que ens ha tocat viure amb molt de dolor”.

L’edil de Cultura ha explicat que “complim l’objectiu de fer costat als artistes locals, projectar el talent cultural de la nostra ciutat i ampliar els espais d’exposició. Convidem a tots els i les eldenses al fet que s’acosten al Museu Arqueològic per a gaudir, amb totes les garanties, d’una exposició molt interessant”.

Al costat de la regidora han sigut presents Pablo Román, Juan M. Lázaro i Ana Ortín, els qui han agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Elda i han afirmat que “aquesta exposició és una invitació a continuar treballant en el que ens agrada davant una crisi com la que hem viscut. Els criteris estètics són diferents entre els artistes participants, però el resultat final és sempre harmoniós i molt interessant”.

La mostra ‘Estic viu’ estarà oberta al públic del 28 de maig al 30 de juny amb el següent horari:

• Dilluns a dijous: de 9.00 a 14.00

• Divendres: de 9.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00

• Dissabtes: d’11.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00